">

360CMS
Content management
as it should be

🚀

Beheer de inhoud van jouw website. Eenvoudig en overzichtelijk. Veilig en snel.

360CMS

Beheer zelf je website

Dankzij ons content management systeem (CMS) beheer je zelf de teksten, video’s en foto’s van je website. Je voegt ze toe, past ze aan en verwijdert ze in een vingerknip. Je hebt er geen technische kennis voor nodig.

Nood aan een unieke oplossing om je website te beheren? 360CMS is een compleet in-house ontwikkeld systeem. Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Stabiel, veilig en snel.

Contacteer ons

Enkele eigenschappen

 • Geschikt voor alle websites

  360CMS is gebouwd om elk type website te beheren – van creatieve campagne site tot webshop, van corporate platform met 8 talen tot professionele blog. Ongeacht de grootte, het aantal talen of hoeveelheid gebruikers.

 • Gebruiksvriendelijk

  Onze interface is eenvoudig in gebruik en heeft maximaal 15 minuten toelichting nodig: werken met verschillende talen, users toevoegen, producten beheren etc. Zo ga je direct aan de slag na de oplevering van jouw website. Da’s snel. Én handig.

 • Inline editing

  Teksten kan je ook in de frontend aanpassen: navigeer naar de juiste pagina, klik op de tekst, aanpassen, opslaan... en klaar. Handig en enorm gebruiksvriendelijk.

 • 3rd Party Integrations

  We hebben veel ervaringen met integraties van externe systemen en API's van Salesforce, Mailchimp, Hubspot, Taleo, Google, etc. Ons cms verwerkt alle data conform de GDPR regelgeving.

 • Search Engine Optimization

  Alle sites bouwen we volledig in-house. Zo garanderen we kwalitatieve code voor een optimaal resultaat in Google. Daarnaast kan je per pagina je metadata beheren. Zo krijgt je website snel de best mogelijke Google-ranking en optimaliseer je iedere pagina voor social sharing.

De front- & backend zijn van elkaar gescheiden

⚙️

Klink technisch, maar wel een erg belangrijke: naast een verhoogde veiligheid geeft het ons de absolute vrjiheid om het design & de animaties tot in de puntjes uit te werken. Een ander groot voordeel is dat we een site veel sneller kunnen lanceren: we hebben de mogelijkheid om pas na go-live ons CMS te koppelen. Handig als die deadline eraan komt.


The proof of the pudding

is in the eating

Natuurlijk zijn we overtuigd van de kracht van het 360CMS. Dit laten we ook graag zien. Wil je meer weten? Contacteer ons, we lichten graag alle details toe en bekijken samen de mogelijkheden voor elk type project.

Het resultaat van ervaring,
skills en visie

Een eigen Content Management Systeem bouw je niet zomaar. 360CMS is het resultaat van onze jarenlange samenwerking met klanten en onze ervaringen met platformen zoals WordPress, Drupal, Joomla... 360CMS is de beste oplossing om een CMS-gestuurde website efficiënt op te leveren.

Three-Sixty - Content Management System

360CMS fans


Overtuigd van onze kwaliteit?

Get in touch