ThreeSixty

Award winning web agency

Three-Sixty is een full service webbureau. We bouwen high-end corporate- & career sites, Showpad experiences, online games en creatieve campagne sites. Opgericht in 2008 en digitale partner van reclame- & marketing agency's, grote & kleine ondernemingen in binnen- en buitenland.

Meer weten over onze aanpak en expertise? Of ben je al overtuigd? Spring eens binnen, of contacteer ons voor een afspraak.


Werken bij Three-Sixty

We zijn altijd op zoek naar top talent. Denk je dat je ons kan overtuigen met je frontend skills of php kennis?
Stuur een mail met je recent werk, ervaring en motivatie.

Dit is wat we doen

 • Career & job platform

  Ervaar de volledige employer brand story op één overzichtelijk en gebruiksvriendelijk platform. We hebben uitgebreide ervaring met integraties van externe CRM systemen, zodat de hele "search-to-apply-flow" opgezet kan worden met de beste user experience. Uiteraard geoptimaliseerd voor mobile en iedere stap perfect meetbaar via Google Analytics.

  👉🏼  Galapagos, La Lorraine, CTG, Carglass

 • Corporate & portfolio

  Geen standaard templates, maar op maat ontworpen met veel aandacht voor de frontend animatie en user experience. In lijn met de huisstijl, authentiek en multi-language, volledig te beheren via ons Content Management Systeem. Geoptimaliseerd voor Google en uiteraard mobile responsive.

  👉🏼  Reynders, Tibaut Courtois, Obumex

 • Campagne / Jaarverslag

  Online ondersteuning tijdens je campagne met een creatieve landingpage is essentieel. We bouwen de perfecte (mobile) experience die nauw aansluit op de doelgroep, doelstelling en huisstijl. Optioneel uit te breiden met een blog, extra talen en volledig te beheren via ons Content Management Systeem.

  👉🏼  Caparol, Kokela, Brussels Airport

 • Online games

  Campagne op een ander niveau. Ideaal om extra engagement (en data) van je doelgroep te ontvangen tijdens het EK voetbal, rond de kerstperiode of Olympische Spelen. Meestal tijdelijk, creatief opgezet met handige gameplay om een zo hoog mogelijke impact en conversie te genereren.

  👉🏼  The Sims, Jack Daniels, HLN, JIM TV, ...

 • Webshops / Immo

  Alles wat een moderne webshop nodig heeft: integraties met externe databases met grote (of kleine) hoeveelheden data, snel laden van content, online betalingen, dashboard met overzicht van de omzet, etc.

  👉🏼  Hyboma, Magnus Business Gifts

 • Showpad

  We bouwen mee aan sterke, op maat gemaakte Showpad sales-ervaringen. Dat doen we samen met B2B creative agency BBC. We ontwikkelen calculators & offer builders, helpen vertegenwoordigers met guided selling en integreren data met andere systemen. We maken er geen geheim van: we zien Showpad graag. En daarom zijn we partner van bylt dat zich 100% focust op het creëren van remarkable Showpad experiences.
  👉🏼  Belfius, Roche, G4S, Sandvik, ...

 • Content Management

  Het 360CMS laat je toe om jouw teksten, foto's en video's volledig zelf te beheren. Gebruiksvriendelijk en snel. Veilig en geschikt voor elke type website. Ontdek de voordelen van ons in-house ontwikkelde CMS.

  Meer info

Development partner

Voor creative agencies

Wij zien onszelf als technsiche partner voor alle online producties: Three-Sixty opereert als professioneel web design & -development team binnen het reclame-, content- of marketing burerau. We werken samen aan de high-end websites voor jullie klanten. Ontworpen voor de juiste doelgroep. Binnen de deadline. En binnen budget.

Wil je graag meer info of heb je een concreet project? Stuur ons een mailtje of bel +32 (0)15 63 51 43

Three-Sixty

Let's get in touch

Meer weten over onze aanpak en expertise? Of ben je al overtuigd? Spring eens binnen. Of contacteer ons voor een afspraak.

Contactgegevens

Three-Sixty Media bv
Meiselaan 74
1880 Nieuwenrode

+32 (0) 15 63 51 43
info@three-sixty.be

BE 0897.382.632
IBAN BE 12 0015 5139 8192
BIC GEBABEBB